Smaragdplein 56, Utrecht

€ 349.000,- costs for buyer

IN DE VERKOOP een fris geschilderd heerlijk zonnig 4 kamer-appartement van 60m2 met 2 balkons, zowel voor als achter, met vrij uitzicht op achtertuin én over het Smaragdplein. Ook aanwezig een ruime berging in de souterrain van het gebouw. Centraal gelegen qua openbaar vervoer en de ring van Utrecht. Tevens de mogelijkheid om aan te passen van één naar twee of zelfs drie slaapkamers. 

INDELING
Bij de entree van het gebouw, de brievenbussen, toegang tot de bergingen en het trappenhal. 
Na de voordeur de hal, met genoeg ruimte voor een garderobe, toegang tot de keuken en woonkamer. De keuken heeft een klein balkon met zicht op de binnentuin. De keuken van dit appartement is eenvoudig maar praktisch en voorzien van koel-vries combinatie, vaatwasser en een was- droogmachine. Aan de voorzijde een ruime woonkamer met een aparte eetkamer en door de meerdere grote ramen veel natuurlijk licht inval. Niet alleen een prettige indeling maar ook 5 inbouwkasten waar veel huisraad in kwijt kan. Vanuit de eetkamer is er een deur naar het zonnige balkon op het Z-W. Vanuit de woonkamer een gang naar de moderne badkamer, het separate toilet en de grote slaapkamer. Deze is doorgebroken met een andere slaapkamer welke weer tot twee slaapkamers zou kunnen worden teruggebracht. In de souterrain heeft dit appartement een berging van bijna 11 m2.

OMGEVING
Doordat de woning in de prachtige stad Utrecht ligt zijn er veel faciliteiten in de nabije omgeving. Het complex ligt tegenover het winkelcentrum Smaragdplein waar wekelijks op dinsdag markt is en waar de dagelijkse boodschappen gedaan kunnen worden. Verder zijn er in de omgeving veel gezellige terrasjes (aan het water) en knusse restaurants o.a. Rotsoord en het Ledig Erf. Het treinstation Vaartsche Rijn- zeer recent geopend- is op loopafstand.  Met een bushalte voor de deur is het oude centrum van Utrecht snel te bereiken. Zelfs met de fiets is het minder dan 10 minuten. Diverse uitvalswegen zijn zeer snel te bereiken.

BIJZONDERHEDEN
-    Ca 60m2 met ruime woonkamer 
-    Fris geschilderd van binnen 
-    Gezonde VVE met een bijdragen van €133,- p.m. 
-    2 Balkons waarvan 1 op het Z-W
-    1 grote slaapkamer, eventueel  nog 2 te creëren. 
-    Berging van 11 m2
-    Een niet-zelfbewoningsclausule van toepassing
-    Per direct te leveren

Mocht u na het lezen van deze informatie niet meer kunnen wachten, neemt u dan contact op met Lengers Housing en wij zullen een afspraak maken op een voor u geschikt moment. U zult de enige zijn in de woning. Wij kijken uit naar uw bezoek.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. 

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een VBO Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de VBO zijn van toepassing.