Tweede Weteringdwarsstraat 69 A1 Amsterdam

€ 385.000,-

High-end gerenoveerd appartement van 42 m2 gelegen op een geweldige locatie in het hartje van Amsterdam. Het appartement is gelegen op eigen grond en beschikt over een recent vernieuwde fundering. Dit appartement aan de Tweede Weteringdwarsstraat in Amsterdam combineert de luxe van een hoogwaardig afgewerkte woning met een prachtige ligging in het karakteristieke Amsterdamse centrum. Met een riante slaapkamer, een lichtovergoten woon- en eetgedeelte en luxe uitrusting in keuken en badkamer kunt u hier rustig wonen én genieten van de bruisende Amsterdamse omgeving.

Woonkamer met stijlvolle open keuken
Vanuit de entree ziet u aan uw linkerhand het woon- en eetgedeelte. Twee flinke raampartijen zorgen voor een lichtovergoten ruimte. De combinatie van een brede opzet, strakke witte wanden en de tapis gelegde eiken vloer maken dit een veelzijdig en stijlvol woon- en eetgedeelte. De raampartijen geven ook een mooi uitzicht over de omgeving: in deze woonkamer slaan moderne inrichting en een karakteristiek uitzicht de handen ineen voor een prachtige woonbeleving. De keuken is direct verbonden met het woon- en eetgedeelte en volledig op maat gemaakt. Het Belgisch hardstenen blad geeft in combinatie met de moderne inbouwapparatuur een luxueuze en smaakvolle look and feel.

Riante slaapkamer
De ruim opgezette slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde van het appartement en wordt gekarakteriseerd door de originele schouw, voldoende kastruimte en grote raampartijen. Momenteel heeft de slaapkamer een open karakter en is deze direct verbonden met het woon- en eetgedeelte. Zoals gevisualiseerd in de renders (foto 9 en 12) is de slaapkamer relatief gemakkelijk af te scheiden van de overige ruimte. Een staal-glazen constructie zal naadloos opgaan in de overige afwerking van het appartement.

Fraaie badkamer met inloopdouche
Net als de keuken heeft ook het sanitair een moderne uitstraling en een uitstekende afwerking. De breed opgezette inloopdouche en het smaakvol gebruik van antraciet en witte tegels zorgen samen voor een prachtige combinatie. Verder vindt u in de badkamer een op maat gemaakt wastafelmeubel, zwevend W.C. en luxe inbouwspots.

Beleving & buurt
De woning is gelegen te midden van het Spiegelkwartier, Vijzelgracht, Rijksmuseum, Leidseplein en de Pijp. Een gevarieerde leefomgeving met veel cultuur, aansprekende horeca, winkels en bekende Amsterdamse hotspots. De Tweede Weteringdwarsstraat is centraal gelegen, op loop- en fietsafstand van alle voorzieningen en is zeer goed bereikbaar middels de nieuwe metrohalte van de Noord/Zuidlijn en diverse tram/bushaltes aan de Vijzelgracht. De ‘Weteringbuurt’ staat bekend als een ‘dorpje’ in het centrum en is beschermd stadsgezicht. De straat is autoluw en feitelijk alleen toegankelijk voor bestemmingsverkeer. Hierdoor is het heerlijk rustig wonen met de stad binnen handbereik.

Vereniging van eigenaren
De vereniging van eigenaren bestaat uit 4 leden. De servicekosten voor het betreffende appartement bedragen thans € 50,- per maand. De VVE wordt beheerd door de leden zelf, het reservefond bedraagt momenteel ca. € 6.400,-.

Uitgangspunten:
- Vraagprijs: € 385.000,- kosten koper;
- Gelegen op eigen grond;
- Recent vernieuwde fundering;
- High-end gerenoveerd met een turn-key opleverniveau;
- Financieel gezonde en goed functionerende VVE;
- Beschikbaarheid: in overleg, kan snel;
- Servicekosten: € 50,- per maand;
- Notaris: keuze koper.