Frederik Hendrikstraat 102 H

€ 700.000,-

Zeer ruim en recent (2018) gedeeltelijk gerenoveerd appartement gelegen in een prachtig authentiek pand aan de gezellige Frederik Hendrikstraat om de hoek bij de Jordaan. Dit appartement op de begane grond heeft een oppervlakte van maar liefst 103m2.

Omgeving
De woning ligt vlakbij het gezellige Hugo de Grootplein. Werkelijk alles wat deze buurt zo leuk maakt ligt op loopafstand. De Albert Heijn is letterlijk je overbuurman, en op het plein vind je een keur aan cafés, restaurants, koffietentjes en winkels voor dagelijkse benodigdheden. Lopend kun je naar onder andere Morgan & Mees, Coffee & Juices, en de Two Chefs Bar en via de Bloemgracht of de Westerstraat wandel je zo de Jordaan in. Op de fiets zijn ook het Westerpark, de Hallen en het Vondelpark binnen luttele minuten te bereiken. In de straat is een tramhalte van lijn 3, lijn 5 is vlakbij op de Marnixstraat en bussen 18 en 80 stoppen op de hoek.

Qua parkeren valt dit gebied onder West 7.4, thans is de geschatte wachttijd 3 maanden, maar voor de actuele informatie verwijzen we naar de website van de Gemeente Amsterdam. Eigenaar is in bezit van een parkeervergunning.

INDELING
Middels de eigen entree aan de straat arriveer je in de hal, welke toegang biedt tot de aparte wc met daarnaast een wasruimte en de ruim opgezette woonkamer, voorzien van vloerverwarming, met open (nieuwe) keuken en toegang tot de nieuwe badkamer voorzien van toilet, bidet, wastafel met zwart granieten aanrechtblad en inloopdouche. Aan de achterzijde van de woonkamer bevindt zich het eerste slaapgedeelte welke toegang biedt tot de tuin en de serre voorzien van extra slaapkamer.

VvE & Grondsituatie
De vereniging van eigenaren bestaat uit 4 leden, is actief en gezond en de administratie wordt in eigen beheer georganiseerd, de servicekosten zijn € 82,30,- per maand. De gemeentelijke erfpacht is afgekocht tot 2075.

Bijzonderheden
- Woonoppervlakte 103 m² (NEN2580 meetrapport aanwezig)
- Erfpacht afgekocht tot 2075.
- Gedeeltelijk gerenoveerd in 2018 (nieuwe vloerbalken, leidingen en vloerisolatie)
- Nieuwe vloer in hal, badkamer en woonkamer.
- Nieuwe keuken en badkamer.
- Goed onderhouden en statig pand uit 1905;
- Oplevering kan snel