Van Spilbergenstraat 69-2 Amsterdam

€ 350.000,- costs for buyers


Een stijlvol thuis, op een centrale doch rustige locatie dichtbij de binnenstad, met veel woonruimte; dat is de Van Spillenbergstraat 69II! Dit appartement op de tweede verdieping van dit kleinschalige complex is met zijn ruimte en praktische indeling een meer dan fijne woning met verschillende indelingsmogelijkheden. Met een lichte woonkamer, gesloten keuken, 1 slaapkamer, een werkkamer, nette badkamer en een heerlijk balkon op een leuke locatie zul je hier jarenlang woongenot ervaren.

Wordt dit jouw thuis? Neem gauw contact op met onze makelaars voor een rondleiding!

Wonen

De woonkamer is dankzij de vele ramen aan de voorzijde aangenaam licht en deze is ruim opgezet waardoor er voldoende ruimte is voor een grote zithoek, waar je je terug kunt trekken om te ontspannen. Een lekkere hoekbank is hiervoor een uitermate geschikte plek!

Op de vloer ligt een nette houten vloer en de wanden zijn afgewerkt met neutrale kleuren waardoor je hier met veel verschillende interieurstijlen uit de voeten kunt.

Keuken

Naast een fijne zithoek is er in de woonkamer nog genoeg plek voor een grote eettafel. Bij gezelligheid hoort natuurlijk ook lekker koken en dat moet wel goed komen in de gesloten keuken. Deze is opgesteld in een rechte opstelling en afgewerkt met lichte frontjes.

Slapen

Er is een grote slaapkamer aan de achterzijde en een werkkamer aan de voorzijde die direct verbonden is met de woonkamer. Hier is eenvoudig een 2e slaapkamer van te realiseren. De grootste kamer grenst aan de keuken en de woonkamer, is zeer ruim en biedt toegang tot het balkon. De slaapkamers zijn beide netjes afgewerkt en voorzien van lichte wanden en dezelfde mooie houten vloer.

Badkamer

Vanuit de hal heb je toegang tot de badkamer. De badkamer is geheel betegeld met witte tegels tegen de wand en antraciet-kleurige tegels op de vloer. Verder vind je hier een toilet en douche.

Buitenleven

Aan de achterzijde van het appartement is een fijne buitenplaats gerealiseerd. Het balkon is op het westen gelegen en de houten balustrade is vernieuwd in 2007 (geschilderd in 2021). Hier kun je heerlijk genieten van het buitenleven terwijl de zon op je gezicht schijnt voor de nodige vitamine D. Het balkon is ruim genoeg voor een leuke tuinset. Fleur het op met potten vol kleurrijke bloemen en het genieten kan beginnen!

Bijzonderheden
- woonoppervlakte 50 m2;
- Gezonde VVE, maandelijkse bijdrage van € 116,98 per maand;
- Warm water middels een geiser;
- Balkon op het westen;
- Trappenhuis en dak onderhouden in 2020;
- Erfpacht afgekocht tot 15-01-2064;
- Aanvaarding in overleg;
- Aanbieding eeuwigdurende erfpacht onder de gunstige voorwaarden is tijdig aangevraagd.

Omgeving

De woning ligt in de fijne wijk de Baarsjes. Op slechts 1 minuut wandelen van het Rembrandtpark, Albert Heijn om de hoek en ook het Mercatorplein. Binnen enkele minuten fietsen ben je op o.a. de Kinkerstraat maar ook korte afstand van Oud West, het Vondelpark, Erasmuspark en in de buurt zijn diverse gezellige barretjes.

De A10 is nabij gelegen net als diverse bus- en tramverbindingen en de metro. Het is enkele minuten fietsen naar Postjesweg en 5 minuten fietsen naar Station Lelylaan.