Welkom

LENGERS HOUSING IS OP VAKANTIE TOT 31 AUGUSTUS 2020. Vanaf 1 September helpen wij u graag weer met frisse energie, met uw keuze voor een veilig en prettig huis. Wij wensen u een heerlijke zonnige zomer toe. 

Wilt u een luxe huurappartement in Amsterdam of een ruime koopwoning in Nigtevecht? Zoekt u een beheerder voor uw huis tijdens uw verblijf in het buitenland? Of wilt u niet hoeven omkijken naar onderhoud van uw woning of boot? Dan bent u bij Lengers Housing aan het juiste adres. Wij verzorgen de koop, verkoop, huur of verhuur voor korte of langere tijd in groot Amsterdam. Op deze site vindt u een selectie van ons actuele aanbod.
 
Neem contact op met Jacqueline Lengers en zij zal graag een maatvoorstel voor u uitwerken.
 
35
VERKOCHT
8
IN BEHEER
67
AANGEKOCHT
32
VERHUURD
143
TOTAAL TRANSACTIES

Aanbod

Op de website vindt u het actuele aanbod van Lengers Housing, zowel koop als huur. Zit er niets van uw gading bij? Wij gaan graag voor u op zoek naar de juiste woning, waarbij we rekening houden met uw wensen op het gebied van soort woning, locatie en budget. Uiteraard gaan we mee voor de bezichtiging. 
 
Wilt u een woning of appartement kopen of verkopen? Graag begeleiden wij u gedurende het hele proces. Van het bepalen van de juiste zoekvraag en verkoopprijs tot suggesties voor verbouwing of advies over eventueel achterstallig onderhoud. Uiteraard zijn wij aanwezig bij de overdracht bij de notaris.
 
Wilt u uw woning verhuren, voor onbepaalde tijd of voor een vaste periode?
Verhuur is een specifieke expertise. De afgelopen jaren is deze markt steeds belangrijker geworden, mede door aanpassing van de Leegstandwet. Ook daarom zijn wij lid van de VBO en Pararius. Wij behoeden u voor misstanden - zoals illegale onderhuur of hennepteelt -, we begeleiden u zorgvuldig bij het vinden en selecteren van kandidaten. Daarbij nemen we ook de administratieve kant uit handen, waaronder het verzamelen en verifiëren van de noodzakelijke documenten en zorgen ervoor dat u een juridisch en fiscaal sluitende huurovereenkomst kunt aanbieden.
 
Zowel bij (ver)huur als (ve)rkoop kent Lengers Housing de juiste weg.
 
 • 7 April 2020 verkocht woonhuis te Laren
  Snelle, adequate makelaar die met haar charmante en prettige manier van zaken doen zowel voor koper als verkoper zeer goede service verleend. 
   
  Lilian & Sander
  – Verkoop
 • Waanzinnig goede service!
  Jacqueline is overal bij betrokken, geeft advies over zaken waar je zelf niet eens over na hebt gedacht en is altijd bereikbaar voor vragen. Dankzij haar is de verkoop van ons huis snel en soepel verlopen!
  Arthur en Victoria
  – verkoop Hoendiepstraat
 • Verkoper van Sluisstraat 40 I
  Gemiddelde: 9,3
  Lokale marktkennis 9 Service en begeleiding 10
  Deskundigheid 9 Prijs / kwaliteit 9
  Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden of familie!
  Supergoed geholpen door Lengers Housing. Je wordt goed begeleid en op de hoogte gehouden van alles. Hele menselijke en sociale makelaar met hart voor het vak en waar zelfs potentiële kopers zich fijn bij voelen.
  Sluisstraat 40 I verkoop
  – on behalve of Seller Sluisstraat 40-1
 • Juni 2019
  Super lieve en leuke makelaar. Altijd bereikbaar en gaat voor het beste resultaat!
  Sander
  – Verkoop

 • Verzonden: donderdag 11 juli 2019 11:46
  Aan: info Lengers Housing

  Hoi Jacqueline,

  Mag ik je ENORM en ONWIJS bedanken voor onze samenwerking. Ik vond het echt een feestje om samen te werken. Uiteraard omdat het zo gezellig was, maar ook omdat je me zo hebt geholpen. Ik zou je aan iedereen aanraden!
   
  Dank dank dank en tot heel gauw!
  Liefs, Iris

   
  Iris
  – verhuur
 • 30 Oktober 2019 
  Jacqueline is een fantastische enthousiaste vrouw. Als je snel wilt kopen dan moet je bij haar zijn. Ze zet haar tanden er in en zoekt direct contact met de verkoopmakelaar als je enthousiast bent.
  Een absolute aanrader als verkoopmakelaar.
  Nienke
  – aankoop Nienke
 • Koper van Verlengd Buitenveer 23 
  9,0 Algemeen
  Bereikbaarheid en communicatie    9    
  Onderhandeling en resultaat    9
  Deskundigheid    9    
  Prijs / kwaliteit    9
  Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden of familie!
  Jacqueline heeft een pragmatische insteek en er was een prettig zakelijk contact, al met al super tevreden!
  Geschreven op 22 juli 2020
  Verlengd Buitenveer 23
  – Koper Verlengd Buitenveer 23 te Weesp
 • December 2018
  Fantastisch makelaar. Goede service en je hebt het gevoel dat je prioriteit nummer 1 bent. Echt een aanrader.
  Ik zal haar aanraden aan vrienden en kennissen. 
  Evi
  – Sam van Houtenstraat
 • September 2019
  You can never go wrong with having Jacqueline by your side when you're looking for real estate, she's highly energetic, persistent, honest and insanely hilarious!
  Badr
  – a house in Almere
 • 27 Oktober 2019
  Jacqueline was bereikbaar, toegankelijk en open voor onze vraag (alleen aankoopbegeleiding bij een specifieke woning). Hierbij heeft ze de winnende onderhandeling gedaan, waarbij we precies het winnende aanbod hebben kunnen doen. Bij de verdere afhandeling bewaakt ze het proces en heeft uit zichzelf ontbrekende stukken (naast de noodzakelijke) opgevraagd om een totaalbeeld van de aangekochte woning te hebben.
  Daarnaast is Jacqueline empathisch, kundig en erg klantgericht. Heel fijn om mee te werken!
  Martijn en Maria
  – aankoop
 • Juli 2019
  Jacqueline and her team from Lengers Housing have been side with the adventure of finding our new house in Amsterdam. I highly recommend their services, especially for fellow expats. She helped us with numerous viewings until we decided on the property we wanted, translated all the documents from the vve and other relevant paperwork and informed us on the housing market and the best mortgage advisory firm option. Always a pleasure to work with them!
  Alina and Alex
 • Een professionele makelaar met kennis van zaken. Erg fijn om ons huis te verkopen met iemand die service hoog in het vaandel heeft staan en er alles aan doet om de bezichtigingen en verkoop subliem te laten verlopen op een persoonlijke en charmante manier. Wij raden Lengers Housing iederaan aan
  Kanaalstraat 11 Verkoop
  – juli 2020 verkoop Kanaalstraat
Laat een review achter

Filter op type:

Beheer en Onderhoud

Zoekt u een beheerder?
Waar nodig kunnen wij ook optreden als beheerder van uw eigendom en kunnen wij - geheel of gedeeltelijk - het onderhoud of een verbouwing voor u verzorgen, al dan niet in eigen beheer.
 
Wat verstaat Lengers Housing onder beheer en onderhoud?
 • Bij aanvang van de (ver)huurperiode zorgen wij voor het inchecken met inventarislijst, gevolgd door 3- en 6-maandelijkse inspectie.
 • Aan het eind van de huurperiode ontvangt u een inspectierapport en gecontroleerde inventarislijst.
 • Wij ondersteunen bij onderhoudswerkzaamheden, o.a. budget, offerte en selectie van uitvoerders en controleren alle werkzaamheden tijdens en na de uitvoering.
 • Desgewenst nemen wij het volledige onderhoud van u over.
 • Bovenstaande geldt uiteraard ook voor renovatie- of verbouwingsvraagstukken.
 • Bijwonen VvE vergaderingen en verslag uitbrengen.
 • Aanspreekpunt voor bewoner en eigenaar 24/7.
 
Roerende zaken
Onze service houdt niet op bij uw woning; wij beheren en onderhouden ook uw roerende zaken, zoals boot of camper.
Hieronder verstaan we onder andere
 • Ligplaats van uw boot of sloep, inclusief winterstalling
 • Onderhoud en renovatie van uw boot of sloep
 • Onderhoud, periodieke inspectie en/of stalling van uw camper.
 
Bel of mail Jacqueline Lengers voor een vrijblijvende offerte voor uw gespecificeerde wensen.
 

Achtergrond

Bij Jacqueline Lengers stroomt het ondernemersbloed door de aderen. Haar ouders hadden een gerenommeerde jachtmakelaardij en hebben commercieel inzicht en klantgericht handelen met de paplepel ingegoten. De jachtservice is nog steeds in de familie, maar na haar 50e koos Jacqueline met Lengers Housing voor een zelfstandige makelaardij. Met hart en ziel zet zij haar vakmanschap, mensenkennis, gevoel voor stijl en inzicht in, om de meest uiteenlopende zoekvragen tot een goed einde te brengen. Mede dankzij haar Oxford A- en O-levels kan zij ook een internationale klantenkring tot volle tevredenheid van dienst zijn.
 
Lengers Housing kan een beroep doen op een uitgebreid netwerk aan o.a. financiële en vastgoed-specialisten, zodat wij voor alle vraagstukken in (jacht) makelaardij, huur en verhuur een oplossing hebben of vinden. Wij geven u graag inzicht in de diverse projecten die wij voor onze relaties hebben uitgevoerd of in beheer hebben.

 
 

Contact

Contactgegevens

Neem contact met ons op voor meer informatie of een nadere kennismaking. Wij maken graag zo spoedig mogelijk een afspraak met u.

Lengers Housing
Dorpsstraat 60
1393 NJ Nigtevecht
06 4060 3 543
info@lengershousing.nl