Welkom


Uw appartement in Amsterdam verkopen of op zoek naar een ruime koopwoning tussen Amsterdam en Utrecht? Of wilt u uw huis verhuren of bent u opzoek naar een huurwoning? Dan bent u bij Lengers Housing aan het juiste adres. Wij verzorgen de koop, verkoop, huur of verhuur voor korte of langere tijd in o.a. Groot Amsterdam tot Utrecht.

Op deze site vindt u een selectie van ons actuele aanbod en datgene wat onder Lengers Housing vlag is aangekocht, verkocht, gehuurd of verhuurd.
 
Neem contact op met Jacqueline Lengers en zij zal graag een maatvoorstel voor u uitwerken.
 
45
VERKOCHT
9
IN BEHEER
85
AANGEKOCHT
37
VERHUURD
176
TOTAAL TRANSACTIES

Aanbod


Op de website vindt u het actuele aanbod van Lengers Housing, zowel koop als huur. Zit er niets van uw gading bij? Wij gaan graag voor u op zoek naar de juiste woning, waarbij we rekening houden met uw wensen op het gebied van woning, locatie en budget. Uiteraard gaan wij mee met elke bezichtiging. 
 
Wilt u een woning of appartement kopen of verkopen?
Graag begeleiden wij u gedurende het hele proces. Van het bepalen van de juiste zoekvraag en verkoopprijs tot suggesties voor verbouwing of advies over eventueel achterstallig onderhoud. Uiteraard zijn wij aanwezig bij de notarisoverdracht.
 
Wilt u uw woning verhuren, voor onbepaalde tijd of voor een vaste periode?
Verhuur is een specifieke expertise.
De afgelopen jaren is deze markt steeds belangrijker geworden, mede door aanpassing van de Leegstandwet. Ook daarom zijn wij lid van de VBO en Pararius. Wij behoeden u voor misstanden - zoals illegale onderhuur of hennepteelt -, Lengers Housing begeleidt u zorgvuldig bij het vinden en selecteren van kandidaten. Daarbij nemen we ook de administratie uit handen, waaronder het verzamelen en verifiëren van de noodzakelijke documenten, en dragen zorg voor een juridisch en fiscaal sluitende huurovereenkomst. Ook de volledige incheck doen wij met inventarischeck, inspectielijst en het fotograferen van de volledige woning zodat u bij het uitchecken nooit voor verrassingen komt te staan.
 
Zowel bij (ver)huur als (ver)koop bewandelt Lengers Housing de juiste weg.
 
 • Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden of familie!
  Jacqueline heeft een pragmatische insteek en er was een prettig zakelijk contact, al met al super tevreden!
  Verlengd Buitenveer 23
  – Koper Verlengd Buitenveer 23 te Weesp
 • Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden of familie!
  Supergoed geholpen door Lengers Housing. Je wordt goed begeleid en op de hoogte gehouden van alles. Hele menselijke en sociale makelaar met hart voor het vak en waar zelfs potentiële kopers zich fijn bij voelen.
  Sluisstraat 40 I verkoop
  – on behalve of Seller Sluisstraat 40-1
 • Jacqueline was bereikbaar, toegankelijk en open voor onze vraag (alleen aankoopbegeleiding bij een specifieke woning). Hierbij heeft ze de winnende onderhandeling gedaan, waarbij we precies het winnende aanbod hebben kunnen doen. Bij de verdere afhandeling bewaakt ze het proces en heeft uit zichzelf ontbrekende stukken (naast de noodzakelijke) opgevraagd om een totaalbeeld van de aangekochte woning te hebben.
  Daarnaast is Jacqueline empathisch, kundig en erg klantgericht. Heel fijn om mee te werken!
  Martijn en Maria
  – aankoop
 • Waanzinnig goede service!
  Jacqueline is overal bij betrokken, geeft advies over zaken waar je zelf niet eens over na hebt gedacht en is altijd bereikbaar voor vragen. Dankzij haar is de verkoop van ons huis snel en soepel verlopen!
  Arthur en Victoria
  – verkoop Hoendiepstraat
 • Snelle, adequate makelaar die met haar charmante en prettige manier van zaken doen zowel voor koper als verkoper zeer goede service verleend. 
   
  Lilian & Sander
  – Verkoop
 • Jacqueline Lengers is absoluut de beste als u op zoek bent naar een authentieke makelaar die super toegewijd is aan haar klanten. Ze hielp me met het kopen van mijn eerste huis in Amsterdam, wat zowel spannend als super eng is. Tijdens de hele zoektocht leerden we elkaar echt kennen en ze gaf me het gevoel dat ze een stapje extra voor me zou doen. Bleek: ik kocht een absoluut GEWELDIG huis dat meer was dan ik ooit had kunnen dromen. Kan haar diensten van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een professionele makelaar met een persoonlijke aanpak!
  Groen van Prinstererstraat 52-1 Amsterdam
  – Jill
 • Mag ik je ENORM en ONWIJS bedanken voor onze samenwerking. Ik vond het echt een feestje om samen te werken. Uiteraard omdat het zo gezellig was, maar ook omdat je me zo hebt geholpen. Ik zou je aan iedereen aanraden!
   
  Dank dank dank.
  Liefs, Iris

   
  Iris
  – verhuur
 • GREAT BROKER!!!!! As a purchase of your first house is quite a deal. Jacqueline helped me through everything and give me the confidence to buy my first house. Professional, trustworthy and honest broker with humor!
   
  Kinkerstraat 19 4v Amsterdam
  – Ellis Januari 2021
 • Een professionele makelaar met kennis van zaken. Erg fijn om ons huis te verkopen met iemand die service hoog in het vaandel heeft staan en er alles aan doet om de bezichtigingen en verkoop subliem te laten verlopen op een persoonlijke en charmante manier. Wij raden Lengers Housing iederaan aan
  Kanaalstraat 11 Verkoop
  – juli 2020 verkoop Kanaalstraat
 • You can never go wrong with having Jacqueline by your side when you're looking for real estate, she's highly energetic, persistent, honest and insanely hilarious!
  Badr
  – a house in Almere
 • Jacqueline heeft me geholpen met de zoektocht naar mijn eerste huisje in Amsterdam. Super goede communicatie, hulp bij alle vragen die ik had en dacht met alles mee. Ben heel blij!
  Elpermeer 167 Amsterdam
  – Lisa
 • Fantastisch makelaar. Goede service en je hebt het gevoel dat je prioriteit nummer 1 bent. Echt een aanrader.
  Ik zal haar aanraden aan vrienden en kennissen. 
  Evi
  – Sam van Houtenstraat
 • Jacqueline is een zeer deskundig en betrokken makelaar met een groot netwerk. Zij heeft ons ontzettend goed geholpen, ook toen het mis leek te lopen, heeft zij zelfs tijdens haar vakantie veel gebeld met alle betrokken partijen om de aankoop tot een goed einde te brengen. al met al een top makelaar!
  Jhr. Huydecoperstraat 3
  – Aankopers woning
 • Thank you very much for showing me this property, which was very nice, and for your time!
  You were the agency I met that had the most "personalized" touch, and I liked it. I will be looking to buy a house in a year more or less, so if that is ok with you I might contact you in the future to discuss that!
  Beste Regards
  Bastiaan
  Tweede Weteringdwarsstraat 63-1
  – Verhuur Tweede Weteringdwarsstraat
 • Jacqueline is een fantastische enthousiaste vrouw. Als je snel wilt kopen dan moet je bij haar zijn. Ze zet haar tanden er in en zoekt direct contact met de verkoopmakelaar als je enthousiast bent.
  Een absolute aanrader als verkoopmakelaar.
  Nienke
  – aankoop Nienke
 • To let you know I wont be pursing this apartment as I have found something else that fits my needs better.
  Many thanks for your time and availability. I must say the service provided by the agent that showed me the apartment was 5-stars!
  Kind regards, 
  Irene 
   
  Tweede Weteringdwarsstraat 63-1
  – Tweede Weteringdwarsstraat 63-1
 • Lengers housing kent de markt, heeft veel waardevolle contacten en heeft een enorm actieve houding in het zoekproces. Ze zijn ook buiten kantoor uren bereikbaar en erg behulpzaam bij het vinden van antwoorden op diverse vragen.
  In een paar woorden: Lengers housing regelt het voor je.
  Zoomstraat 38H, Amsterdam
  – Aankopende partij
 • Ik kan niet blijer zijn met het appartement. Ik hou absoluut van het appartement, de buurt, mijn buren, alles! Ik waardeer Jacqueline en haar team enorm voor de geleverde diensten. Ik kijk uit naar nog vele gelukkige maanden in dit mooie huis.
  Tweede Weteringdwarsstraat 63-1
  – Huurder Tweede Weteringdwarsstraat
 • Jacqueline Lengers is een hele prettige makelaar. Ze luistert goed, stemt goed af, schakelt snel en weet van aanpakken. Haar klantvriendelijkheid, nuchterheid en directheid zijn een heel groot pluspunt in deze branche en ze heeft het verkoopproces uitstekend begeleid. Ik zou haar zeker aanbevelen.
  Eerste Jan Steenstraat 75B Amsterdam
  – Verkoopster Eerste Jan Steenstraat 75B
 • Jacqueline and her team from Lengers Housing have been side with the adventure of finding our new house in Amsterdam. I highly recommend their services, especially for fellow expats. She helped us with numerous viewings until we decided on the property we wanted, translated all the documents from the vve and other relevant paperwork and informed us on the housing market and the best mortgage advisory firm option. Always a pleasure to work with them!
  Alina and Alex
Laat een review achter

Filter op type:

Diensten


Buiten de standaard werkzaamheden van een makelaar, zou Lengers Housing u ook kunnen helpen met het vinden van een:
- Hypotheek adviseur
- Bouwkundige inspecteur
- Notaris 
-Taxateur

En eventueel na het aankopen:
- Aannemer
- Schilder
- Klussenman
- Onderhoudsbedrijf buitenkant woning
- Loodgieter
- Vloerenman

Na de diverse jaren ervaring zijn wij goed bekend met het vinden van de juiste persoon op de juiste plek. 
Helaas is het kopen van eigendom niet alleen maar het bezichtigen en het besluiten van de koopsom.
Daarom is het zo belangrijk dat u in goede handen bent als het gaat om een vastgoed-specialist.

Schroom niet, heeft u vragen? Lengers Housing staat u graag vrijblijvend te woord. 
Wie weet het begin van een succesvolle samenwerking.  

Achtergrond


Bij Jacqueline Lengers stroomt het ondernemersbloed door de aderen. Haar ouders hadden een gerenommeerde jachtmakelaardij en hebben commercieel inzicht & klantgericht handelen met de paplepel ingegoten. De jachtservice is nog steeds in de familie, maar na haar 50e koos Jacqueline met Lengers Housing voor een zelfstandige makelaardij. Met hart en ziel zet zij haar vakmanschap, mensenkennis, gevoel voor stijl en inzicht in, om de meest uiteenlopende zoekvragen tot een goed einde te brengen.

Mede dankzij haar Oxford A- en O-levels kan zij ook een internationale klantenkring tot volle tevredenheid van dienst zijn.
Lengers Housing kan een beroep doen op een uitgebreid netwerk aan o.a. financiële en vastgoed-specialisten, zodat voor alle vraagstukken in makelaardij: -koop, -verkoop, -huur en -verhuur een oplossing is. Een aanzienlijk groot aanbod in de diverse projecten worden weergegeven op deze website die voor onze relaties zijn uitgevoerd of in beheer zijn.

Contact

Contactgegevens

Neem contact met ons op voor meer informatie of een nadere kennismaking. Wij maken graag zo spoedig mogelijk een afspraak met u.

Lengers Housing
Dorpsstraat 60
1393 NJ Nigtevecht
+31 (0)294-252783
+31 (0)6 4060 3543
info@lengershousing.nl