Welkom

Wilt u een luxe huurappartement in Amsterdam of een ruime koopwoning in Nigtevecht? Zoekt u een beheerder voor uw huis tijdens uw verblijf in het buitenland? Of wilt u niet hoeven omkijken naar onderhoud van uw woning of boot? Dan bent u bij Lengers Housing aan het juiste adres. Wij verzorgen de koop, verkoop, huur of verhuur voor korte of langere tijd in groot Amsterdam. Op deze site vindt u een selectie van ons actuele aanbod.
 
Neem contact op met Jacqueline Lengers en zij zal graag een maatvoorstel voor u uitwerken.
 
24
VERKOCHT
8
IN BEHEER
53
AANGEKOCHT
20
VERHUURD
105
TOTAAL TRANSACTIES

Aanbod

Op de website vindt u het actuele aanbod van Lengers Housing, zowel koop als huur. Zit er niets van uw gading bij? Wij gaan graag voor u op zoek naar de juiste woning, waarbij we rekening houden met uw wensen op het gebied van soort woning, locatie en budget. Uiteraard gaan we mee voor de bezichtiging. 
 
Wilt u een woning of appartement kopen of verkopen? Graag begeleiden wij u gedurende het hele proces. Van het bepalen van de juiste zoekvraag en verkoopprijs tot suggesties voor verbouwing of advies over eventueel achterstallig onderhoud. Uiteraard zijn wij aanwezig bij de overdracht bij de notaris.
 
Wilt u uw woning verhuren, voor onbepaalde tijd of voor een vaste periode?
Verhuur is een specifieke expertise. De afgelopen jaren is deze markt steeds belangrijker geworden, mede door aanpassing van de Leegstandwet. Ook daarom zijn wij lid van de VBO en Pararius. Wij behoeden u voor misstanden - zoals illegale onderhuur of hennepteelt -, we begeleiden u zorgvuldig bij het vinden en selecteren van kandidaten. Daarbij nemen we ook de administratieve kant uit handen, waaronder het verzamelen en verifiëren van de noodzakelijke documenten en zorgen ervoor dat u een juridisch en fiscaal sluitende huurovereenkomst kunt aanbieden.
 
Zowel bij (ver)huur als (ve)rkoop kent Lengers Housing de juiste weg.
 

 • Verzonden: donderdag 11 juli 2019 11:46
  Aan: info Lengers Housing

  Hoi Jacqueline,

  Mag ik je ENORM en ONWIJS bedanken voor onze samenwerking. Ik vond het echt een feestje om samen te werken. Uiteraard omdat het zo gezellig was, maar ook omdat je me zo hebt geholpen. Ik zou je aan iedereen aanraden!
   
  Dank dank dank en tot heel gauw!
  Liefs, Iris

   
  Iris
 • Super lieve en leuke makelaar. Altijd bereikbaar en gaat voor het beste resultaat!
  Sander de Klerk
  – Verkoop
Laat een review achter

Filter op type:

Beheer en Onderhoud

Zoekt u een beheerder?
Waar nodig kunnen wij ook optreden als beheerder van uw eigendom en kunnen wij - geheel of gedeeltelijk - het onderhoud of een verbouwing voor u verzorgen, al dan niet in eigen beheer.
 
Wat verstaat Lengers Housing onder beheer en onderhoud?
 • Bij aanvang van de (ver)huurperiode zorgen wij voor het inchecken met inventarislijst, gevolgd door 3- en 6-maandelijkse inspectie.
 • Aan het eind van de huurperiode ontvangt u een inspectierapport en gecontroleerde inventarislijst.
 • Wij ondersteunen bij onderhoudswerkzaamheden, o.a. budget, offerte en selectie van uitvoerders en controleren alle werkzaamheden tijdens en na de uitvoering.
 • Desgewenst nemen wij het volledige onderhoud van u over.
 • Bovenstaande geldt uiteraard ook voor renovatie- of verbouwingsvraagstukken.
 • Bijwonen VvE vergaderingen en verslag uitbrengen.
 • Aanspreekpunt voor bewoner en eigenaar 24/7.
 
Roerende zaken
Onze service houdt niet op bij uw woning; wij beheren en onderhouden ook uw roerende zaken, zoals boot of camper.
Hieronder verstaan we onder andere
 • Ligplaats van uw boot of sloep, inclusief winterstalling
 • Onderhoud en renovatie van uw boot of sloep
 • Onderhoud, periodieke inspectie en/of stalling van uw camper.
 
Bel of mail Jacqueline Lengers voor een vrijblijvende offerte voor uw gespecificeerde wensen.
 

Achtergrond

Bij Jacqueline Lengers stroomt het ondernemersbloed door de aderen. Haar ouders hadden een gerenommeerde jachtmakelaardij en hebben commercieel inzicht en klantgericht handelen met de paplepel ingegoten. De jachtservice is nog steeds in de familie, maar na haar 50e koos Jacqueline met Lengers Housing voor een zelfstandige makelaardij. Met hart en ziel zet zij haar vakmanschap, mensenkennis, gevoel voor stijl en inzicht in, om de meest uiteenlopende zoekvragen tot een goed einde te brengen. Mede dankzij haar Oxford A- en O-levels kan zij ook een internationale klantenkring tot volle tevredenheid van dienst zijn.
 
Lengers Housing kan een beroep doen op een uitgebreid netwerk aan o.a. financiële en vastgoed-specialisten, zodat wij voor alle vraagstukken in (jacht) makelaardij, huur en verhuur een oplossing hebben of vinden. Wij geven u graag inzicht in de diverse projecten die wij voor onze relaties hebben uitgevoerd of in beheer hebben.

 
 

Contact

Contactgegevens

Neem contact met ons op voor meer informatie of een nadere kennismaking. Wij maken graag zo spoedig mogelijk een afspraak met u.

Lengers Housing
Hoofdweg 222hs
1057 DG Amsterdam
06 4060 3 543
info@lengershousing.nl